TESTIMONIALS

WAT DEELNEMERS ACHTERAF ZEIDEN

 

Training Jobcoaching - nov. 2009

“Je merkt aan Michiel veel ervaring, kennis van zaken op gebied van coaching, omgaan met mensen. Hij herkent situaties direct en reageert daar adequaat op. Verder heel enthousiaste uitstraling. “

Ik vond het een erg leuke training, waar ik veel van geleerd heb. Door het enthousiasme van de trainers, ben ik erg gemotiveerd om er mee aan de slag te gaan.”

 

Training Persoonlijk Leiderschap -  aug. 2009 t/m feb. 2010

“Trainer ging goed in op onderwerpen die speelden ook al waren deze misschien niet in de agenda opgenomen.”

“Ik vond het belangrijk om uitgebreid stil te staan bij de verschillende karakterstijlen (denker, doener, deler) en de roos van Leary. Ook de discussies in de groep over werkgerelateerde onderwerpen waren nuttig. De rollenspellen met professionele acteurs waren ook zeer goed.”

 

Training Klantgericht handelen en denken - nov. 2009

“Oefeningen in de cursus zijn zeer nuttig om theorie ‘door te laten dringen’ en je te laten inzien hoe communicatie plaatsvindt.”

“De rollenspellen sloten goed aan bij de theorie. Daardoor waren ze heel leerzaam (en veilig!).”

 

Indivuduele coaching - jan. t/m mrt. 2010

"Michiel heeft mij in drie sessies geholpen persoonlijke blokkades in te zien, deze te accepteren en hiermee om te leren gaan. Hij wist feilloos die punten aan te stippen die voor mij het meest van belang waren. Ondanks zijn zachtaardige manier van werken hadden onze sessies een confronterend en daarmee diepgaand effect op mij. Ontwijkend gedrag accepteerde hij hierbij niet. Waar nuttig heeft Michiel de onderwerpen theoretisch ondersteund en literaire handreikingen gedaan om de zoektocht van mijn persoonlijke ontwikkeling zelf verder vorm te kunnen geven. Michiel is daarmee voor mij niet zomaar een trainer geweest, maar iemand die het verschil heeft gemaakt.
Eric van 't Hof"